Aarde

"One day you will look back on this season and know that you are truly blessed, not because things were perfect but because you found perfect grace in the worst of it"

- Morgan Harper Nichols- 

WALK & TALKINDIVIDUEEL


Ervaar je de nood om even uit te waaien en je hoofd leeg te maken? Om letterlijk even te zakken en te ZIJN? Met plezier trek ik mijn wandelschoenen aan en stap ik samen met jou de natuur in. Hier kunnen we vrij spreken over wat jou nu precies bezighoudt, waar je op botst en hoe je het graag anders wenst. Door af en toe letterlijk stil te staan & onze zintuigen open te zetten, kunnen we dankzij meditatie en mindfulnessoefeningen heldere antwoorden vinden op al jouw vragen.TRIBE

Hoe kunnen we de ontwikkelingen in ons leven zien en terugbrengen naar de natuur en haar seizoenen? Naar binnen keren, reflecteren en voor onszelf zorgen in de koude wintermaanden? Opladen voor de start van de lente, een nieuwe start, een nieuw begin met zachte actie? Deze acties krachtig inzetten en voortleven in de warme zomerzon? Om bij het vallen van de bladeren dankbaar terug te kijken op wat we bereikt hebben en om (durven) los te laten wat ons niet meer dient?

Om je mee te nemen in de wondere wereld van de natuur, organiseren we 4 maal per jaar een grondende groepswandeling waar wij vrouwen connecteren met onszelf, elkaar en de 4 seizoenen. Ik neem je mee in de magische symboliek achter de cycli van de natuur en het leven. We nemen de tijd om te zakken en te zijn, om mee op te gaan in het geheel. Dit doen we door onze zintuigen open te zetten en al het moois rondom ons in te ademen. We tanken bij in energie en nodigen uit wat we willen manifesteren.


Prijs: 25 euro voor 90 minuten
-> Magische locatie, water, thee en versnaperingen
-> Uitleg symboliek van het seizoen
-> Ademhaling-, meditatie-, visualisatie-, dankbaarheidsoefeningen
-> Intentiesetting & ritueelwerk
-> Journaling prompts