Als hoogsensitieve mama met hoogsensitieve kleine kindjes in huis, heb ik me als klinisch psychologe/oplossingsgericht psychotherapeute doorheen de jaren verdiept in de fysiologische, emotionele en mentale veranderingen die eigen zijn aan het proces van moeder worden (matrescence); evenals hoe we met een hoogsensitief bedraad brein en zenuwstelsel kunnen omgaan met de toch wel prikkelende uitdagingen van het ouderschap.

Met heel veel liefde en zachtheid duik ik in je verhaal, gaan we samen de diepte in en raken we de plekken aan waar het wringt. We onderzoek, voelen, nemen mee en laten los. We raken moeilijke thema's aan en geven ruimte aan wat pijn doet. We integreren, vullen je toolkit aan. Ik reik je aan wat jij nodig hebt om mee te kunnen bewegen op de golven van het leven. 


Ik ontvang je graag in mijn warme praktijkruimte vergezeld van een tasje thee of een warm kopje koffie (en wat lekkers).
Wil je graag even uitwaaien en al wandelend je hoofd leeg maken?  Niets houdt ons tegen om ons gesprek buiten verder te zetten in de open velden.


 AANBOD