Ik geloof heel sterk in ons zelfhelend vermogen, in de kracht van verbinding en in het energetische effect van de natuur.

Om al deze magische ingrediënten samen te brengen, bied ik zowel 1 op 1 therapeutische gesprekken aan, bloeit het idee om mamacirkels te organiseren en trekken we met een open en heldere blik de natuur in.

Om de magie die we samen creëren vast te houden, geef ik je prikkelende en reflectieve journaling prompts mee om zo tussen onze ontmoetingen door verder te groeien.

In mijn eigen verhaal was en is de natuur nog steeds een enorme bron van energie. Opladende wandelingen in de stilte van het bos brachten me zoveel rust en ruimte, dat ik me beetje bij beetje kon overgeven aan mijn herstelproces. Het hielp me de moed te vinden om de diepte in te duiken en mijn (weggestopte) emoties van dichtbij te bekijken. Om ze de aandacht te geven die ze verdienden; om ze te doorvoelen en erkennen. Met de hulp van meditatie, yoga en journalling kon ik steeds meer naar de kern gaan & lukte het me om stukjes van mezelf te helen. Nog steeds probeer ik in de gejaagdheid van de dag ruimte te creëeren om even naar buiten te gaan, te verstillen en te luisteren naar wat mijn lijf me probeert te zeggen. Om zo op te pikken wat ik in het geruis gemist heb. 

En dit is wat ik jullie graag wil overbrengen en leren: hoe je kan meeveren met de seizoenen van het leven, hoe je liefdevol je emoties kan omarmen en hoe je moedig kan opkomen voor je ware zelf.

Zelf heb ik ervoor gekozen om het aanbod van Momrise op te splitsen volgens de 4 elementen, met elke een andere intentie, insteek & werkwijze. Voel in wat voor jou op dit moment het meest resoneert.

Laat gerust horen als je nog vragen, ik hoor graag van je!