MOM.CONNECT
Tijdens onze MOM.CONNECT brengen we mama's samen om te verbinden. Met zichzelf en met elkaar. Een kleine en warme groep waarin we onze verhalen kunnen delen en eventuele taboes durven te doorbreken. Een veilige plek waar open en kwetsbaar gesproken kan worden over de moeilijkheden (én de mooiigheden) van het ouderschap. Een plek waar vrouwen elkaar kunnen bekrachtigen, dragen en optillen.   


 PRAKTISCH
Onze mamacirkels gaan door in de prachtig mooie urban jungle van PLOOY yogastudio in het centrum van Hasselt. Op deze warme plek nemen we allereerst de tijd om te landen, om te stappen uit de gejaagdheid van de dag en zakken we uit ons hoofd in ons lichaam. Met behulp van ademhalingsoefeningen, meditatie en yoga proberen we ons overprikkeld zenuwstelsel tot rust te brengen en ons overvraagd systeem te laten dimmen van aan naar uit. 

Na een heerlijke MOM-FLOW is er ruimte om vrij en zonder oordeel te spreken en te luisteren. Zo delen we onze ervaringen in het ouderschap (al dan niet afgestemd op het thema van de avond: schaamte en schuld in het ouderschap, zelfzorg, verbindende communicatie, vragen en mogen ontvangen, zelfontwikkeling,...). En creëren we een veilige ruimte om elkaar te raken, te dragen en te inspireren. 

Voor wat extra zachtheid worden theetjes en zoetigheden voorzien.


Wil je er graag bij zijn?
Aarzel niet om contact op te nemen en je vragen te stellen.