MOM.SUPPORTIn de praktijkruimte bij mijn thuis in Hasselt creëer ik een veilige plek waar we open en authentiek kunnen verbinden. Waar we de tijd en ruimte kunnen nemen om te vertragen, te verstillen en te voelen. 

Ik help je zoeken naar de juiste woorden en zo plakken we taal op de intense ervaringen. We onderzoeken en pluizen uit. We zien, horen en proberen te begrijpen. Om alle rollen van ons vrouw-zijn (inclusief het warme stukje van ons mama-zijn) te integreren, te aanvaarden en zo ook oude stukken (die niet van ons zijn) los te laten.

          
 1 op 1 Gedurende een uur duiken we samen in jouw proces, help ik je in het ont-zorgen en draag ik je in alle vertrouwen. Er is tijd, er is ruimte. Er is hartverwarmende koffie of verzachtende thee. Dit moment is voor jou.

Als oplossingsgericht psychotherapeut beluister ik je verhaal en zoek ik actief naar jouw waarden als vrouw en als mama. Naar wat maakt dat deze nu/nog niet naar boven komen. We kijken naar waar het wrijft. En hoe je het graag anders wilt. We graven en zoeken, samen. Jij vanuit jouw ervaringen en expertise als mama, als vrouw -  ik vanuit mijn persoonlijke ervaringen en expertise als klinisch psychologe, psychotherapeute, en vooral ook als mama & vrouw.

Daar de wrijving vaak ontstaat vanuit een hoogsensitief bedraad brein & zenuwstelsel, dat door de vele nieuwe interne en externe prikkels van het ouderschap onder druk komt te staan; zoeken we verzachting in (h)erkenning, inzicht & acceptatie. We onderzoeken je triggers, de sensitieve uitdagingen en plaatsen er de glimmers en zacht mooie talenten tegenover. We leren een nieuw evenwicht vinden waarin we onszelf, onze (sensitieve/temperamentvolle) kinderen, ons gezin, werk,… kunnen dragen. 

Daarnaast leren we luisteren naar de taal van ons lichaam. Durven we te vertragen en te verstillen, om de fluisteringen, de signalen, de noden op te pikken. Om bewust gezonde keuzes te maken. In functie van onszelf en ons gezin.

Ik zie je. Ik hoor je. Ik volg je.De kostprijs om samen te zakken, te landen en de diepte in te duiken bedraagt €75.
Uitgebreide verslaggeving onder bepaalde voorwaarden.

Indien je niet aanwezig kan zijn voor een gemaakte afspraak, gelieve 24u op voorhand te annuleren. Zo kan ik je plekje nog aan iemand anders toekennen. Als het je niet lukt om meerdere afspraken na te komen, ben ik helaas genoodzaakt het therapeutisch gesprek aan te rekenen. 

De meeste ziekenfondsen werken met een gedeeltelijke terugbetaling. Check zeker eens de voorwaarden bij jouw mutualiteit voor de mogelijkheden.